Zelf genieten wij ieder seizoen weer opnieuw van wat de Provence in al haar verscheidenheid te bieden heeft. Met dagverse producten en grotendeels homemade, presenteren wij u elke morgen een uitgebreid ontbijt gezeten aan een grote houten tafel op ons terras aan de keuken met uitzicht over het Luberondal.

In de orangerie heeft u de beschikking over een koelkast met frisdranken en een Nespressomachine. Daarnaast serveren wij onze eigen rode wijn per fles, als ook een heerlijke witte en rosé en dat alles tegen een zonder meer redelijke prijs. Desgewenst kunt u ook zelf uw drankjes en hapjes verzorgen in onze zomerkeuken. Uiteraard is het niet de bedoeling om hier hele uitgebreide maaltijden te bereiden maar wel salades, traiteurinkopen, etc.
 
Maar natuurlijk komt u ook om van de talloze restaurants in de directe omgeving te genieten. Bij aankomst vindt u op uw kamer een lijst met door ons aanbevolen restaurants in alle prijsklassen. Van een meer dan voortreffelijk driegangen lunchmenu met koffie voor rond de € 20,00 tot gastronomie op hoog niveau bij chef Hebet in Isle sur La Sorgue, dé antiekstad van Frankrijk en zelfs 2 Michelinsterren in het restaurant van chef-kok Edouard Loubet in Bonnieux. Er zijn meer dan zeven Michelinsterren restaurants. Dit alles binnen een range van slechts enkele tot zo’n 15 autominuten. Ook in steden als Apt, Aix, Avignon en Marseille hebben wij zo onze adresjes ter vermijding van de ‘tourist traps’. 
 
Bon appétit et bonne santé op Les Roullets!